Disclaimer og ophavsret

Informationerne på carelink.dk stilles til rådighed uden garanti. CareLink A/S er således ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller andre forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra vores websted.

Links til andre hjemmesider

Carelink.dk indeholder links til andre internetsider. Som bruger af carelink.dk skal du være opmærksom på, at CareLink ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders sikkerhedspolitik. CareLink garanterer ikke, at disse websteder eller serveren, de ligger på, ikke indeholder virus eller andre skadelige elementer. Vi opfordrer dig derfor til at være opmærksom på, hvornår du forlader vores hjemmeside og til grundigt at læse alle sikkerhedsmeddelelser. CareLink benytter udelukkende sådanne links som en service, og oplysningen med et link til et givet websted indebærer ikke, at CareLink tilslutter sig indholdet af webstedet.

Links til carelink.dk

Det er tilladt at oprette links til carelink.dk. Disse links må dog ikke bruges i reklamemæssigt eller lignende øjemed uden udtrykkelig tilladelse fra CareLink A/S.

Ophavsret

Ophavsretten til webstedet og rettighederne til dets indhold og design tilhører CareLink A/S. Det er tilladt vederlagsfrit at kopiere materiale fra webstedet – såvel elektronisk som i papirform – forudsat, at CareLink kontaktes forud, og at CareLink udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske materialets indhold.

Kontakt til CareLink.dk

Henvendelse med spørgsmål til CareLink kan ske pr mail til [email protected]