Plejecentre og hjemmepleje

Vikarbureau der får din vagtplan til at gå op

Med Carelinks vikarbureau skal du ikke bruge tid eller energi på at dække manglende vagter ind. Vi kan hurtigt stille an med fleksible vikarer, så din vagtplan går op uden problemer!

I vores vikarbureau vil vi gerne hjælpe dig med det, vi gør bedst – nemlig at matche dygtige medarbejdere med dit behov. 

I hele Danmark kan du møde vores kompetente og erfarne vikarer – på plejecentre, i hjemmeplejen, hos private plejefirmaer og rehabiliteringscentre. Vi har flere tusinde kvalificerede vikarer inden for alle faggrupper, som har en bred erfaring fra plejen, og som kan anvende jeres omsorgssystemer.

 

Nemt og enkelt at få en ekstra medarbejder på holdet

En enkelt dag, en uge i sommerferien eller en længere periode – i vores vikarbureau kan du altid få hjælp, når du mangler en ekstra medarbejder på holdet.

Det er både nemmest for dig, os og vikaren, når vi kan sende vores vikarer ud til den samme arbejdsplads. Hos Carelink er det vigtigt for os at skabe kontinuitet, for vi oplever, at det giver de bedste resultater hele vejen rundt.

I vores database kan vi tilbyde dig disse faggrupper:

 

Har du brug for en medarbejder?

Alle vores vikarer har været igennem et ansættelsesforløb i vores vikarbureau. Her bliver deres kompetencer grundigt vurderet og verificeret i forhold til deres CV, så vi bedst muligt kan matche dem med det helt rette job.

Når du bestiller en vikar ved Carelink, er du altid sikret, at du får en medarbejder, der har en gyldig autorisation, en ren straffeattest og en ren børneattest.

Brug mindre tid på vagtplanlægning og bekymringer – kontakt os og få en dygtig vikar på holdet. Ring på telefon 86133110, på mail [email protected] eller via formularen her på siden.

 

Vi tilbyder

  • Alle ansættes ved personlig samtale
  • Vi kender vores medarbejdere
  • Vi indhenter referencer
  • Alle har en ren straffeattest
  • Der arbejdes efter arbejdsmiljø- og hviletidsbestemmelserne
  • Tavshedspligten overholdes
  • Der er overenskomster med relevante fagforbund

 

Når du kontakter Carelink, betjenes du altid af veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter, som er specialister i at hjælpe dig med at få den optimale personaleløsning hver gang.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Skal du bruge bruge

en vikar fra CareLink?

Skal du bruge en vikar fra CareLink?