Lille spædbarn på 4 måneder, har brug for en social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper til respiratorisk overvågning

Hjælp os med at gøre en forskel

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper med et yderst veludviklet omsorgsgen? Så giver vi dig her mulighed for at gøre en forskel og bringe alle dine faglige og menneskelige kompetencer i spil i jobbet som respiratorisk hjælper for et lille barn på 4 måneder.

Carelink er Danmarks hurtigst voksende formidler af vikarer til pleje- og sundhedssektoren. Hver dag går vores tusindvis af vikarer på arbejde for at gøre en forskel hos dem, der har brug for os; de pleje- og omsorgskrævende borgere og patienter i Danmark. Og nu er der brug for os i Odense.

Jobbeskrivelse

Jobbet som respiratorisk hjælper på dette team finder sted i barnets hjem i Odense

Grundet barnets diagnose, Kronisk respirationsinsufficiens er der brug for overvågning døgnet rundt. Derfor vil det være en fordel hvis du er fleksibel og kan arbejde 12 timers vagter, både dag og nattevagter, altid vågne nattevagter grundet den konstante respiratoriske overvågning.
Der er vagtværelse til rådighed.

Du bliver ansat i en fast stilling, hvor du selvstændigt skal træffe hurtige og afgørende beslutninger. Men du er ikke alene. Dine kollegaer i Carelinks teamafdeling er din backup og dine tætte sparringspartnere. Og vi sørger desuden for, at dine faglige kompetencer bliver vedligeholdt og opdateret med Carelinks kontinuerlige udbud af kurser.

Vi tilbyder en god løn efter gældende overenskomst med lønudbetaling hver måned. Og derudover attraktiv pensionsordning og øvrige overenskomstsikrede vilkår.

Skal du være en del af Carelink?

Stillingen som  respiratorisk hjælper for det lille barn er både selvstændigt og krævende. Det er derfor vigtigt at du kan nikke ja til nedenstående kvalifikationer og kompetencer:

  • Du er uddannet som enten social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper
  • Du har stor lyst til, at arbejde med børn
  • Du har lyst til at arbejde med respiratorisk overvågning
  • Du har en robust og beslutsom karakter
  • Du er omsorgsfuld og ansvarsfuld
  • Du er respektfuld i dine relationer og over for dine omgivelser
  • Du møder alle værdigt og ligeværdigt
  • Du kan arbejde selvstændigt og er tryg ved at træffe egne beslutninger
  • Du er fleksibel og besidder gode samarbejdsevner
  • Du er ikkeryger

Og så er det er et ekstra plus hvis du samtidig er både glad og humørfyldt og evner at sprede god og positiv energi i din egen og andres hverdag.

Vil du gøre en forskel sammen med os?

Kan du se dig selv som en del af en omsorgsorganisation med hjerterne og værdierne på rette sted, og brænder du ligesom os for høj faglighed, ægte omsorg og dybtfølt respekt, så skynd dig at komme til tasterne. Vi har nemlig brug for dig til at gøre en forskel hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV til rekrutteringskonsulent Filori Selvi Aydin på [email protected]

Ansøgningsfristen er den 10. januar 2021. Vi afholder samtaler løbende.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller er du nysgerrig på at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Filori på mail: [email protected]

 

Del denne stilling

Information om stillingen

}

10. januar 2021

w

Samtaler holdes løbende

Midtjylland

Kontaktperson

Filori Selvi Aydin

Rekrutteringsmedarbejder

Om Carelink

Hos Carelink arbejder vi med mennesker. Og den personlige dialog og de tætte relationer til vores kunder, borgere og patienter og til hinanden som kollegaer er helt sikkert medvirkende til, at Carelink i dag er blandt landets største vikarbureauer inden for sundhedssektoren. Vores kerneværdier, omsorg og respekt, gennemsyrer måden, vi arbejder på. Vi har højt til loftet, vores organisation er flad, og vores omgangstone er uformel. Det trives vi bedst med. Og kun ved at trives med hinanden, kan vi bringe trivslen ud til borgere og patienter.