Velkommen til Carelink

– Danmarks hurtigst voksende omsorgsorganisation indenfor sundhedssektoren

Vil du også være en del af Carelink?

– vi har brug for dig

Vikar hos Carelink

Er du også stolt af din faglighed, og nærer du samme omsorg og respekt for andre, som vi gør? Så bliv vikar hos Carelink. Her kan du læse mere om vikararbejde og alle de mange fordele, der er ved at arbejde som vikar hos Carelink.  

Læs mere

Kunde hos Carelink

Uanset hvilket behov for pleje- og omsorgspersonale, du måtte have, så lad Carelink levere det sundhedsfaglige personale til dig. Vi dækker hele landet, og vi varetager alle sundhedsfaglige opgaver med punktlighed, faglighed og stolthed. Læs mere om dine fordele som kunde hos Carelink.

Læs mere

 

Ledige stillinger

Ledige stillinger hos Carelink

Nyheder

Vi skaber det bedste match

Hos Carelink går vi hver dag på arbejde for at skabe det bedste match mellem kompetent sundhedspersonale og arbejdspladser i pleje- og sundhedssektoren – både offentlige og private. Med vores flere end 13.000 tilknyttede medarbejdere og vikarer håndterer vi sundhedsfaglige opgaver af enhver karakter i hele landet. Og vi gør det med den allerstørste faglige stolthed i vores arbejde med omsorg og respektfuld pleje af dém, der er de allervigtigste for Carelink, de borgere og patienter, der har brug for vores hjælp.

Hos Carelink arbejder vi med mennesker. Og den personlige dialog og de tætte relationer til vores vikarer, vores kunder og de borgere, vi servicerer, er helt sikkert medvirkende til, at Carelink i dag er blandt landets absolut største vikarbureauer i sundhedssektoren.

Carelink leverer den kvalitet, der forventes af os. Som ansat eller vikar hos Carelink kan du forvente tryghed, frihed, god løn og faglig og personlig udvikling. Er du kunde hos Carelink, er du garanteret markedet højeste leveringssikkerhed, kontinuitet, høj faglighed og konkurrencedygtig prissætning. Måske det er derfor, Carelink har oplevet uafbrudt vækst siden 2007.

Carelink er i fremgang og det bliver bemærket