Nyhed

Carelink får nyt kontor i Odense

Vi har længe haft et ønske om at være tættere på vores medarbejdere og kunder i Sydjylland. Hos Carelink handler det nemlig om relationer. Gode relationer. Stærke relationer. Til hinanden, til dig og vores kunder.

Med et vundet udbud i RCS har vi fået mange nye teams i Region Syd og vi har udvidet vores ydelser til børn og unge området, det er derfor et naturligt skridt for os at etablere kontor i Odense.

Vi glæder os til at afholde teams møder og ansættelsessamtaler i de nye rammer på Svendborgvej 226, 2 Sal, 5260 Odense S.

Betina Jakobsen

+45 44 22 42 41 [email protected]

Eller lad os ringe dig op

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.