Nyhed

Carelink A/S overtager Medflex

Carelink A/S har udvidet udvalget til vores kunder og kan nu med stor fornøjelse meddele, at vi har købt aktiemajoriteten i Medflex A/S, dermed kan vi også nu tilbyde lægevikarer indenfor samtlige medicinske specialer.

Medflex tilbyder midlertidig lægefaglig arbejdskraft til hospitaler og specialklinikker i Danmark og Norge, samt drift af specialiserede sundhedsfaglige funktioner for stat, regioner og kommuner, herunder Kriminalforsorgen, asylcentre og kommunale misbrugscentre.

Både direktører og medejere Jakob Damm-Jakobsen og Søren Kjærulff Gaun fortsætter som medejere og direktører i Medflex A/S.

Brian Rosenberg

Direktør

Eller lad os ringe dig op

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.