Nyhed

Carelink fornyer og udbygger samarbejdet med Region Midt- og Nordjylland

CareLink har fået den dejlige nyhed, at vi er blevet udvalgt som leverandør på både børneområdet og voksenområdet med hjemmerespirations teams i midt- og nordjylland. På begge delaftaler blev CareLink nr. 1.

Det betyder, at vi får fornyet vores kontraktperiode på voksenområdet (fra 1. maj 2019 – 30. april 2023), mens børneområdet er en ny aftale for os, som løber tilsvarende over 4 år.

 

Teams i eget hjem er et kerneområde for CareLink, som har opbygget en stor know-how på at drifte dette på et højt kvalitativt niveau, og CareLink har mange dygtige hjælpere / vikarer, som gør en stor forskel i dagligdagen for borgere i eget hjem med en kombination af behov for respiratorisk overvågning og pleje samt støtte til opretholdelse af livsudfoldelse.

CareLink har et fortsat behov for tilgang af hjælpere / vikarer til området med forskellig faglighed:

  • Social- og sundhedsassistenter
  • Sygeplejersker (gerne med børneerfaring)
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Sygehjælpere
  • Handicaphjælpere med erfaring

Opgaverne er i hele geografien af Region Midt- og Nordjylland og vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Vil du vide mere er du meget velkommen til at ringe til vores teams afdeling på tlf.:44224243

Vi glæder os til at høre fra dig

Betina Jakobsen

+45 44 22 42 41 [email protected]

Eller lad os ringe dig op

Om Carelink

CareLink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister indenfor formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i Randers, og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og Aarhus.

Vores grundlæggende værdier: fair, ærlig og troværdig

Vi skatter nære relationer, og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere, og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder – faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.