Job & Karriere

Bliv en del af Carelink – de bedste i branchen

Hos Carelink arbejder vi hele tiden på at være de mest sympatiske og de bedste i branchen. Vi har fuld fart over feltet og er nu et af de største vikarbureauer inden for sundhedssektoren i Danmark.

Vores kerneværdier FAIRNESS, ÆRLIGHED og TROVÆRDIGHED er en del af vores arbejdsdag i hvert eneste telefonopkald, mail og møde.

 

Carelink kan tilbyde:

  • En dynamisk og åben arbejdsplads
  • Både faglig og personlig udvikling
  • En arbejdsplads med en uformel omgangstone
  • Et sted præget af høj aktivitet og faglig sparring
  • Fagrelevante kurser, hvor du kan forbedre dine kompetencer

Har du en høj faglighed, brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker og vil du være med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.

Bliv en del af Carelink – Se aktuelle ledige stillinger.

Ansættelse gennem samtale

Hvis den ansættende leder vurderer, at din ansøgning er relevant for jobbet, vil du blive indkaldt til en samtale.

Første samtale
Vi indkalder ofte kandidater til en kort, indledende samtale, hvor begge parter kan få en fornemmelse af, om vi kunne være et godt match.

Anden samtale
Hvis begge parter stadig er interesserede i at fortsætte, vil du blive indkaldt til en mere uddybende samtale. I løbet af samtaleprocessen vil du møde den ansættende leder, og her får vi mulighed for at lære dig og din baggrund bedre at kende. Efterfølgende kan du beslutte, om Carelink er det rette match for dig.

Hvis vi beslutter ikke at ansætte dig, vil du modtage et afslag via e-mail eller telefon. Vi vil dog gerne have lov at overveje dig til andre ledige stillinger. Derfor spørger vi om lov til at gemme din ansøgning, så vi har mulighed for at tage dig i betragtning til kommende stillinger, der bedre matcher din profil.

 

Har du spørgsmål?

Betina Skeel Jakobsen 

Kommunikations chef 

+45 44 22 42 41
[email protected]

Eller lad os ringe dig op