Ansøg nu

Bliv vikar 

SKAL ÆNDRES: Carelink A/S er et danskejet vikarbureau, der er specialister inden for formidling af medarbejdere til sundhedssektoren. Virksomheden har hovedsæde i hjertet af Randers og to øvrige afdelinger i henholdsvis Aalborg og København.

Carelink blev grundlagt i 2007 af ejer og direktør Mette Lynggren. Mette Lynggren er uddannet sygeplejerske, og hun har mange års erfaring fra vikarbranchen bag sig. Desuden beskæftiger Carelink veluddannede sundhedsfaglige personalekonsulenter, der er bindeleddet mellem medarbejdere og kunder.

Vi skatter nære relationer og den gode personlige kontakt til både medarbejdere og kunder. Fra rekruttering, over formidlingen af engagerede kompetente medarbejdere og gennem opfølgning på alle vikariater, sikrer vi kvalitet for både medarbejdere og kunder. Vi tilbyder faglig og personlig udvikling for vores medarbejdere, og altid rette kompetencer, til rette tid og pris for vores kunder.

Har du spørgsmål om at være vikar? 

 Du kan læse mere om vikararbejdet i vores FAQ. Her kan du finde information om løn, vilkår, sygdom, ferie og meget mere.

Bliv vikar

Ønsker du at arbejde som vikar – enten på fuld tid eller deltid?
Eller er du i forvejen i job, men ønsker at tjene ekstra og få nye spændende udfordringer? Så har vi vagterne til dig! Vi kan tilbyde dig vagter i dit nærområde, da vi dækker hele Jylland og det meste af Sjælland.

 

Dine fordele som vikar hos Carelink

  • Vagter i hele Danmark
  • Frihed til selv at planlægge din arbejdstid
  • Højere timeløn som vikar med udbetaling hver 14. dag
  • Faglige udfordringer og afvekslende opgaver
  • Mange kursustilbud med mulighed for faglig udvikling
  • Sociale arrangementer
  • Mulighed for sparring med vores specialuddannede personalekonsulenter fra kl. 06.00-24.00