Respiratorisk hjælp

Få en dygtig respiratorisk hjælper

Vi tilbyder sundhedsfaglige medarbejdere med både uddannelse og erfaring i ventilationsopgaver, respiratorisk overvågning til respirator- eller maskebrugere, der har brug for hjælp til den daglige anvendelse samt overvågning.

Carelinks respirator borgere får alle et fast team bestående af 6 uddannede vikarer og 2 afløsere, som kan træde til ved sygdom og ferie. De varetager de respiratoriske opgaver, pleje og praktisk hjælp, afhængig af hvilken type opgave det er. Der bliver lavet en vagtplan, som borgeren får for typisk 3 måneder af gangen.

Carelink har et meget kompetent team af konsulenter, som har stor erfaring med respiratorbrugere, og de kan sammensætte disse teams med respiratoriske hjælpere.

Alle vores borgere og medarbejdere får tilknyttet deres egen konsulent. Det er den faste kontakt, når der skal afholdes møder, laves vagtplaner, der er besøg hos borgerne og hvis der skulle forekomme problemstillinger.

Det er respirationscentret, der fastsætter vilkårene for hjælpernes arbejdstider og vagtlængder. Rekrutteringen af en respiratorisk hjælper tilrettelægges i tæt samarbejde med borgeren, og vi sikrer os, at kemien er rigtig, inden ansættelsen er på plads.

En respiratorisk hjælper på et team kan være:

Vores ufaglærte medarbejdere gennemgår en praktisk og teoretisk uddannelse på enten Respirationscenter Syd eller Respirationscenter Vest. Desuden vil en del af den praktiske uddannelse foregå som sidemandsoplæring af erfarne medarbejdere i borgerens hjem.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

3 ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen