Børnehaver og vuggestuer

Vikarer til børnehaver og vuggestuer

Har du akut brug for en ekstra, dygtig medarbejder på holdet – så er Carelink det helt rigtige vikarbureau. Her kan vi hurtigt finde en kandidat til jer, som har viden og erfaring med opgaverne. Vores medarbejdere i vikarbureauet er fleksible og kan tage forskellige vagter, så I ikke bliver presset i jeres børnehave eller vuggestue.

Søger du derfor en pædagog, en pædagogisk assistent eller en pædagogmedhjælper, så kan Carelink på kort tid finde en dygtig pædagogisk vikar med de helt rette kompetencer.

 

Vikarbureau der er klar til at hjælpe

Vi har flere tusinde kompetente vikarer inden for det pædagogiske område, som har en bred erfaring fra daginstitutioner i hele landet.

Som vikarbureau kan vi hjælpe dig, når du har brug for en ekstra medarbejder – på grund af sygdom, ferie, travlhed eller noget helt fjerde. Vi kan tilbyde dig akut vikardækning til en enkelt dag eller over flere uger.

Hos Carelink gør vi alt for at skabe kontinuitet, så det så vidt muligt bliver de samme vikarer, som vi sender, når du bestiller flere dage i træk eller har brug for en vikar, der kender arbejdspladsen.

 

I vores database finder du følgende faggrupper:

 

Har du brug for en medarbejder?

Alle vores pædagogiske vikarer har været igennem et ansættelsesforløb, hvor deres kompetencer bliver grundigt vurderet og verificeret i forhold til deres CV. På den måde kan vi matche dem med det helt rette job.

Når du bestiller en vikar ved Carelink, er du altid sikret, at du får en medarbejder med en ren straffeattest og en ren børneattest.

Vil du gøre det let, når du har brug for ekstra personale – så kontakt os på telefon 86133110, på mail [email protected] eller via formularen her på siden.

 

Vi tilbyder

  • Alle ansættes ved personlig samtale
  • Vi kender vores medarbejdere
  • Vi indhenter referencer
  • Alle har en ren straffeattest
  • Der arbejdes efter arbejdsmiljø- og hviletidsbestemmelserne
  • Tavshedspligten overholdes
  • Der er overenskomster med relevante fagforbund

 

Når du kontakter Carelink, betjenes du altid af veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter, som er specialister i at hjælpe dig med at få den optimale personaleløsning hver gang.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Skal du bruge bruge

en vikar fra CareLink?

Skal du bruge en vikar fra CareLink?