Rejseledsagelse

Få flere oplevelser med en rejseledsager

Carelinks vikarer kan fungere som rejseledsagere for borgere med fysisk og psykisk handicap.

Vi kan tilbyde dig en rejseledsager blandt disse faggrupper:

Ledsagelsen af en vikar fra Carelink muliggør deltagelse i sociale arrangementer, fritidsinteresser eller ferierejser for den handicappede borger.

Er du mellem 12 og 67 år, og har du en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, kan du søge kommunen om at få en rejseledsager via borger.dk

Ordningen er et ekstra tilbud til personer med handicap, og ordningen kan derfor ikke erstatte anden hjælp, som for eksempel praktisk hjælp i hjemmet.

 

Få en personlig rejseledsager

Carelink tilbyder også private rejseledsagere, når du har brug for tryghed på ture uden for hjemmet. Du bestemmer selv, hvad din rejseledsager skal være med til, om det er et socialt arrangement, en rejse eller andet, hvor du har brug for at have en ledsager med.

Carelink har mange års erfaring med ledsagelse til borgere i eget hjem, og vi kan altid sikre, at du får en faglig og kompetent rejseledsager.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

3 ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen