Rengøring

Dit vikarbureau til rengøring

Carelink kan tilbyde dig hjælp til rengøring gennem vores vikarbureau i hele Danmark. Vi samarbejder med både private og kommunale kunder, hvor vi leverer dygtige og grundige ufaglærte vikarer til rengøringsarbejde og praktiske opgaver.  

Da Carelink har flere hundrede effektive servicearbejdere tilknyttet i vores database, kan vi til enhver tid finde den rigtige til jer, som kan hjælpe med rengøring. Vi kan sikre dig kvalitet, uanset hvilken opgave du skal have løst.

Ønsker du at hjælpe dine forældre eller bedsteforældre med at finde en løsning på deres rengøringsbehov? Eller er du en selvstændig erhvervsdrivende, der har behov for hjælp til rengøringen? Når du vælger Carelinks vikarbureau, så klarer vi rengøring – og hvad du ellers har brug for!  

Kontakt Carelink for et uforpligtende tilbud på telefon 86 13 31 10 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

3 ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen