Sygehuse

Vikarbureau til sygehuse

Carelink kan levere kompetente vikarer til Danmarks sygehuse – om det er en specialuddannet sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller en social- og sundhedshjælper til en fast vagt. Vi kan hjælpe alle dage, hele året rundt.

I vores vikarbureau er det nemt at få en ekstra medarbejder på holdet. Vi hjælper lige fra en enkelt dag til et vikariat over flere uger. Hos Carelink gør vi alt, vi kan for at kunne skabe kontinuitet, så det så vidt muligt bliver den samme vikar, som vi sender, når du bestiller flere dage i træk eller har brug for en vikar, der kender afdelingen.

I vores vikarbase har vi følgende faggrupper at tilbyde dig:

 

Har du brug for en vikar?

Alle vores vikarer har været igennem et ansættelsesforløb, hvor deres kompetencer bliver grundigt vurderet og verificeret i forhold til deres CV. På den måde kan vi matche dem med det helt rette job.

Når du bestiller en vikar ved Carelink, er du altid sikret, at du får en medarbejder, der har en gyldig autorisation, en ren straffeattest og en ren børneattest.

Har du brug for hjælp til at finde en vikar, kan du altid kontakte os på telefon 86133110 eller skrive til [email protected]. Du kan også udfylde formularen nederst på siden – så vender vi tilbage til dig med det samme.

 

Vi tilbyder

  • Alle ansættes ved personlig samtale
  • Vi kender vores medarbejdere
  • Vi indhenter referencer
  • Alle har en ren straffeattest
  • Der arbejdes efter arbejdsmiljø- og hviletidsbestemmelserne
  • Tavshedspligten overholdes
  • Der er overenskomster med relevante fagforbund

 

Når du kontakter Carelink, betjenes du altid af veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter, som er specialister i at hjælpe dig med at få den optimale personaleløsning hver gang.

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Skal du bruge bruge

en vikar fra CareLink?

Skal du bruge en vikar fra CareLink?