Friheden i et vikarjob er stærkt vanedannende

Sygeplejerske

Drømmer du om frihed, større fleksibilitet og flere udfordringer?  

De fleste af vores sygeplejerskevikarer kommer til Carelink med en hel del erfaring i bagagen fra det etablerede sundhedsvæsen. Og de fleste ville egentlig blot tilmelde sig som vikar for at tjene lidt ekstra. Friheden og medbestemmelse i ansættelsen, de nye udfordringer og den højere løn har dog gjort, at mange skifter fastansættelsen ud med livet som fuldtidsvikar hos Carelink.

Er du nyuddannet sygeplejerske kan du som vikar få rigtig meget erfaring, og få rig mulighed for at udnytte dine nye kompetencer.

Lyder det også som noget for dig, så kontakt os eller ansøg om et job som sygeplejerskevikar. For vi har brug for dig. Vi har masser af vikarjob i hele landet, hvor du med dine menneskelige og faglige kompetencer kan varetage den omsorg og respektfulde pleje, som vi har forpligtet os til at yde til de borgere og patienter, der har brug for vores hjælp. En forpligtelse og et løfte, vi har givet til vores kunder, vores borgere og patienter – og til hinanden som kollegaer.

Som sygeplejerskevikar vil dit arbejde typisk være:

 • På plejecentre og i hjemmeplejen
 • På sygehuse
 • I psykiatrien
 • På bosteder
 • I børneteams

 

Vi klæder dig godt på til at arbejde som vikar 

Hos Carelink har vi tilknyttet tusindvis af fagligt dygtige og empatiske sygeplejersker og specialsygeplejersker. Vi sørger for at alle er klædt godt på til at varetage de mange forskellige vikaropgaver. Det vil selvfølgelig også gælde dig. Ved ansættelse gennemgår vi sammen dine kvalifikationer, kompetencer og erfaringer, så vi bedst muligt kan matche dig med de rette vikaropgaver. På den måde skaber vi den største tryghed og arbejdsglæde for dig. Det er vigtigt, for kun når du er tryg, kan du udvise den omsorg og respektfulde pleje, som vi, vores kunder og vores borgere og patienter forventer af dig.

 

Som Danmarks bedste vikarbureau inden for social- og sundhedssektoren giver vi dig naturligvis ordentlige og overenskomstsikrede ansættelsesvilkår. Og det afspejler sig også i din løn. Nedenfor kan du se gældende lønsatser

Løn

DSR Gruppen- Sygeplejersker

Overenskomst pr.1. marts 2020

SygeplejerskerTimeløn uden erfaringTimeløn med erfaring
Dagvagt - hverdag227,27236,78
Hverdag – aften (15.00-23.00)284,09295,98
Hverdag – nat (23.00-07.00)284,09298,98
Fredag – aften (15.00-23.00)340,91355,17
Weekend – dag (07.00-15.00)340,91355,17
Weekend – aften (15.00-23.00)397,72414,37
Weekend – nat (23.00-07.00)397,72414,37
Helligdag (07.00-15.00)454,54473,56
Helligdag – aften (15.00-23.00)511,36532,76
Helligdag – nat ( 23.00-07.00)511,36532,76

Ansvarshavende tillæg:
For pålagt ansvarshavende funktion (overordnet administrativt ansvar) på sygehuse og selvstændige plejehjem. Udgør pr. time kr. 9,14

Funktionstillæg:
For funktion som afdelingssygeplejerske, sundhedsplejerske, sygeplejersker, som udfører arbejde og har efter-/videreuddannelse indenfor specialerne onkologi, operation, intensiv og sygeplejelærer. Udgør pr. time kr. 22,19

Kvalifikationstillæg:
For anæstesi, lukket/sikret afd, sundhedspleje, hygiejne, neonatal, radiologi, dialyse, coronar, intensiv samt skadestue (kvalifikationstillæg udbetales, når vikaren benytter sit speciale ved løsning af opgaven). Udgør pr. time kr. 13,03

Pensionsbidrag udgør 7,8% pr.01.05.2020

Vikarens andel udgør 2,6%

CareLink´s andel udgør 5,2%

 

For at kunne få erfaringstillæg er det et krav, at du har 6 års dokumenteret
erfaring fra den dag, du blev uddannet, samt at du har arbejdet 1 år inden for de sidste 3 år.

Overenskomst

Se den gældende overenskomst her

Se vores ledige stillinger

Har du spørgsmål?

Betina Skeel Jakobsen 

HR og rekrutteringschef 

+45 44 22 42 41
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Derfor skal du blive vikar hos Carelink!

Der er mange gode grunde til at blive vikar hos os.

 • Du kan selv bestemme din arbejdstid
 • Du får en attraktiv løn
 • Du får personlig og faglig sparring
 • Du har mulighed for at udfolde og udvikle dine faglige kompetencer

  … og mange flere.

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

 1. Book en tid til en samtale
 2. Indsend ansøgning
 3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen

Sygeplejerske Mies historie

Jeg er vikar hos CareLink, fordi jeg elsker at udfordre mig selv og lære nye ting, fordi jeg finder det inspirerende at møde nye mennesker, og fordi jeg værdsætter friheden i arbejdslivet. 

Som vikar kan man til tider føle, at man er “kastet ud på dybt vand”, fordi man nemt kommer ud af sin comfort zone. Det kan virke skræmmende, men det er de gange, hvor jeg selv har følt, at jeg har lært allermest, fordi man finder ud af, at man kan meget mere, end man måske lige går og tror. Det synes jeg er utroligt givende, fordi det styrker mig som person, og fordi det samtidig er med til at udvikle min faglighed.

Når man som vikar kommer rundt i landet, har man desuden det privilegium at møde et hav af forskellige kollegaer, som man kan lære en hel masse af. Man finder hurtigt ud af, at der ikke kun er én god måde at gøre tingene på, og denne viden er guld værd at tage med sig videre rundt.

Jeg synes personligt, at det er en virkelig fed følelse at kunne hjælpe fastansatte, patienter og borgere rundt omkring i landet, så de på dage, som ofte er præget af travlhed, kan føle sig trygge ved at have mig til at hjælpe den pågældende dag.

BE AWARE: Denne frihed er stærkt vanedannende!

Som vikar er man herre over sin egen arbejdstid, og for mig er det fantastisk, fordi det gør det nemt at få arbejdsliv og privatliv til at gå op i en højere enhed. 

Så mit råd til nye vikarer er at springe ud i det og være åben over for alt, hvad vikarlivet har at byde på – for her er så ufatteligt mange spændende og lærerige oplevelser at hente, hvis man har mod på at “komme lidt på dybt vand”!

Gør som Mie, få et vikarjob hos Carelink