Pleje og omsorg

Få hjælp til hverdagen med Carelink

Carelink leverer vikarer til plejesektoren i hele Danmark. Vi er et vikarbureau, som sætter en ære i altid at levere dygtige og fleksible medarbejdere, der møder til tiden og kan være en hjælp i hverdagen.

Pleje og omsorg er et af Carelinks kerneområder. Vi kan derfor tilbyde alle løsninger inden for personlig pleje, aflastning i eget hjem, hjælp til handicappede, støtte efter hospitalsophold og meget andet inden for området.

Har du brug for hjælp til en plejeopgave, så ring til Carelink – så kan vi i fællesskab finde en medarbejder til netop det, du har brug for.

Vi kan tilbyde dig kompetent sundhedspersonale inden for følgende faggrupper:

Vi kan hjælpe dig med det samme og kan fortsætte indtil, at du ikke længere har behov for hjælp. Vi finder den rette medarbejder, såvel fagligt som personligt, til den opgave, som du har brug for at få løst.

 

Har du brug for hjælp?

Alle vores medarbejdere har været igennem et ansættelsesforløb, hvor deres kompetencer bliver grundigt vurderet og verificeret i forhold til deres CV. På den måde kan vi bedst muligt matche dem med dig og opgaven.

Du kan kontakte os alle årets dage inkl. weekend og helligdage fra kl. 06.00 – 24.00 på telefon 86133110 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål?

Pernille Kjeldgaard

Salgskonsulent

+45 51 44 54 96
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

3 ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen