Bring dine menneskelige og faglige kompetencer i spil hos Carelink

SOSU

Bliv SOSU-vikar hos Carelink

Carelink er et af de vikarbureauer inden for social- og sundhedssektoren i Danmark med allerflest SOSU-medarbejdere tilknyttet. Og det er vi både glade for og stolte af. Vi ved, at langt de fleste SOSU-medarbejdere har en faglig stolthed udover det sædvanlige, og at de alle deler Carelinks ambition om at møde borgere og patienter med respekt og yde den bedst tænkelige omsorg. Vi bilder os ind, at det er derfor, vi har så mange tilknyttede SOSU-medarbejdere hos Carelink.

Afhængig af din erfaring, kompetencer og uddannelse har vi specifikke vikartilbud inden for SOSU-området:

 

Jobbet som SOSU-vikar er meget fleksibelt

Fordi du som SOSU-vikar spænder bredt på tværs af sundhedssektoren, er du en meget vigtig del af Carelinks berettigelse – og succes. Vi er afhængige af den store sundhedsfaglige stolthed, vores SOSU-vikarer hver dag tager på arbejde med. Og vi er samtidig afhængige af den fleksibilitet, der ligger i at være SOSU-vikar hos Carelink. Vi kan tilbyde dig dag-, aften-, natte- og weekendvagter på forskellige arbejdspladser fordelt over hele landet. Det gør det fleksibelt for dig at vælge den arbejdstid og den arbejdsplads, der passer bedst til dig. Og det gør det fleksibelt for både Carelink og vores kunder, at vi kan dække vores borgeres og patienters behov for omsorg og pleje – hvor som helst i landet og på alle tider af døgnet.

 

Vikar eller fastansat – du bestemmer

Foruden vikarjob kan vi tilbyde dig en fast stilling i et af Carelinks respirationsteams.

Som teammedarbejder har du mulighed for at bruge dine menneskelige og faglige kompetencer til at bidrage til øget livskvalitet for en eller flere af vores respiratoriske borgere i form af pleje, omsorg og respiratorisk overvågning.

Carelink er leverandør til Respirations Center Vest og Respirations Center Syd, og vi har respiratoriske teams i hele Jylland og på Fyn. Bor du vest for Storebælt, har du derfor gode muligheder for ansættelse i et af vores respirationsteams i nærheden af der, hvor du bor.

Som fastansat teammedarbejder er det ikke et krav, at du har erfaring med respiratorisk overvågning. Vi sørger for en grundig oplæring hjemme hos den borger, du bliver ansat hos.

Uanset om du ønsker at være vikar eller fastansat, ser vi frem til at byde dig velkommen hos Carelink – Danmarks bedst omsorgsorganisation inden for sundhedssektoren.

Se vores ledige stillinger

Har du spørgsmål?

Betina Skeel Jakobsen 

HR og rekrutteringschef

+45 44 22 42 41
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Derfor skal du blive vikar hos Carelink!

Der er mange gode grunde til at blive vikar hos os

  • Du kan selv bestemme din arbejdstid
  • Du får en attraktiv løn
  • Du får personlig og faglig sparring
  • Du har mulighed for at udfolde og udvikle dine faglige kompetencer
    ….og mange flere.

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen