Bliv en del af Danmarks bedste omsorgsorganisation

SOSU-assistent

Ny og spændende hverdag som SOSU-assistentvikar hos Carelink

Savner du udfordringer i dit nuværende job? Og drømmer du om mere frihed, bedre løn og nye oplevelser? Så er et vikarjob hos Carelink noget for dig.

Som SOSU-assistentvikar bliver du en del af Danmarks bedste og hurtigst voksende omsorgsorganisation inden for sundhedssektoren. Og dine fornemmeste opgaver er at støtte vores kunders borgere og patienter med den bedst tænkelige pleje og omsorg. For siger du ja til at blive en del af Carelink, har du samtidig valgt respekt og omsorg til.
Hos Carelink forventer vi nemlig af hinanden, at vi altid møder borgere og patienter med smil, varme, omsorg og respekt. .

 

SOSU-assistenten- en af de vigtigste brikker i puslespillet

Fordi du som SOSU-assistent er så alsidig og fleksibel og har så bredt et arbejdsfelt, er der brug for dine kompetencer mange forskellige steder i social- og sundhedssektoren. Det er ofte dig som SOSU-assistentvikar, der gør, at brikkerne i et vagtplanspuslespil falder på plads.

Som social- og sundhedsassistent vil du typisk blive tilbudt job som:

 

Stærke menneskelige og faglige kompetencer

Vores tusindvis af tilknyttede SOSU-assistenter yder hver dag den allerbedste omsorg og den mest respektfulde pleje til de borgere og patienter, der har brug for vores hjælp. For det er dém – borgere og patienter – der er de vigtigste for Carelink og dém, der altid skal have vores fulde fokus. Det stiller naturligvis store krav til både menneskelige og faglige kompetencer altid at holde det fokus. Det kræver personligt engagement og opdateret faglighed.

Ved ansættelsen bruger vi en del krudt på sammen at gennemgå og kortlægge dine kompetencer. På den måde kan vi bedst muligt supportere dig i dit daglige arbejde, få dine kvalifikationer opdateret og sikre, at du på bedst mulig måde kan varetage de opgaver, du bliver stilet overfor i din hverdag. Det er trygt for dig, og det er trygt for vores borgere og patienter. Og du kan trygt regne med, at Carelink er med dig hver dag og hele vejen.

 

Er du plejehjemsassistent, har du samme muligheder

Hvis du er uddannet plejehjemsassistent, som social- og sundhedsassistentuddannelsen hed tidligere, kan du også arbejde som vikar hos Carelink. Som plejehjemsassistent er du sikret præcis samme vilkår, ansættelsesforhold og løn som en social- og sundhedsassistent.

 

Din løn som SOSU-assistentvikar

Din løn afhænger af, hvor meget erfaring du har. Du har mulighed for at få erfaringstillæg oveni din løn, men det kræver, at du har seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet, og at du har arbejdet min. ét år inden for de sidste tre år.

Se timelønsatserne både med og uden erfaring nedenfor.

Løn

Du skal være opmærksom på at der skal tillægges 1,53 kr. i ajourføringstillæg

FOA Gruppen

Overenskomst pr.1. marts 2020

Social- og sundhedsassistenter PlejehjemsassistenterTimeløn uden erfaringTimeløn med erfaring
Dagvagt - hverdag (07.00-15.00)197,58204,7
Hverdag - aften/nat (15.00-07.00)241,05249,74
Weekend – dag (07.00-15.00)296,37307,05
Weekend - aften/nat (15.00-07.00)339,84352,09
Helligdag (07.00-15.00)395,16409,4
Helligdag - aften/nat (15.00-07.00)438,63454,44

Pensionsbidrag udgør 7,8%

Vikarens andel udgør 2,6%

CareLink´s andel udgør 5,2%                

Se overenskomsten her

Se vores ledige stillinger

Har du spørgsmål?

Maria Tanggaard 

Rekrutterings medarbejder 

+45 44 22 42 41
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Derfor skal du blive vikar hos Carelink!

– der er mange gode grunde til at blive vikar hos os.

  • Du kan selv bestemme din arbejdstid
  • Du får en attraktiv løn
  • Du får personlig og faglig sparring 
  • Du får mulighed for at udfolde og udvikle dine faglige kompetencer
    …og mange flere.

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen

SSA Dorthes historie

Jeg er startet hos Carelink i år, og er senere fulgt med over fra firmaoverdragelse på et børneteam, hvilket jeg har arbejdet med siden 2015, og elsker mit job som SSA. Jeg har kørt i hjemmepleje og på plejehjem siden 1995, så overgangen har ikke været at mærke.

Jeg kan godt lide arbejdet og kommer ud og møder mange kollegaer rundt om. Og jeg har da også mine favoritsteder. Jeg kører helst aften og nat, men tager af og til en dagvagt. Det er en god måde at vedligeholde kompetencer, og man kan følge med i alt det nye, der sker.

Dorthe Jakobsen – SSA – Grindsted

Gør som Dorthe, få et vikarjob hos Carelink