Vikar

Bliv vikar hos Carelink

Med et vikararbejde er du en hjælpende hånd for andre, som for eksempel pædagog, handicaphjælper eller sygeplejerske. Om det er for en periode i dit liv eller om det er den helt rette hylde til dig, så kan vikararbejde hos Carelink være vejen frem.

 

10 fordele som vikar hos Carelink

 Der er flere fordele ved at være ansat som vikar sammenlignet med et traditionelt ansættelsesforhold:

  1. Du har frihed til selv at bestemme, hvor meget du vil arbejde, hvor mange vagter du vil have, og om du vil arbejde dag, aften eller nat
  2. Du får et afvekslende job med masser af faglige og personlige udfordringer og mulighed for forskellige arbejdspladser og forskellige kollegaer – ikke mange dage er ens.

For Carelink er det vigtigt, at vi stiller de allerbedste forhold og forudsætninger til rådighed for dig som vikar. For kun ved at give dig de bedste forhold kan du udvise den omsorg og respektfulde pleje til vores borgere og patienter, som vi forpligter os til og forventer af dig. Derfor får du som vikar hos Carelink en række særlige fordele:

  1. Du får din løn udbetalt hver 14. dag
  2. Du får feriepenge og bliver tilbudt attraktiv pensionsordning
  3. Du bliver løbende tilbudt fagrelevante kurser, så du kan holde dine kompetencer vedlige og holde dig opdateret inden for dit fagområde
  4. Du har adgang til personlig og faglig sparring med vores fag- og specialuddannede konsulenter alle ugens dage fra kl. 06.00 – 24.00
  5. Du får adgang til en Carelink-app, hvor du blandt andet kan se ledige vagter og opdatere og synkronisere din kalender
  6. Du får adgang til et enkelt, overskueligt og effektivt vagtsystem

Det er selvfølgelig også vigtigt, at du føler dig tryg i ansættelsen som vikar hos Carelink. Du skal fokusere på at skabe de bedst mulige forhold for vores borgere og patienter, og du skal bruge mindst muligt krudt på overenskomster, formularer, kontrakter og så videre. Alt det tager vi os af. Vi har styr på alle aftaler, og vi følger vikarloven, så din ansættelse er både god, tryg og i overensstemmelse med gældende lovgivning, overenskomster og øvrige reguleringer:

  1. Du får god løn efter gældende overenskomster
  2. Du får kørselsgodtgørelse efter statens højeste takst og efter gældende overenskomster

Lær os bedre at kende

Hos Carelink har vi en åben, ærlig og personlig dialog. Både med vores kunder og vores vikarer. På den måde kan vi sikre det bedste match mellem dig som vikar og den arbejdsplads, du skal vikariere på. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om Carelink, kan du læse mere om os her.

 

Har du spørgsmål til arbejdet som vikar? 

 Der kan være mange spørgsmål, der trænger sig på, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på at høre mere. Du kan også søge svar i vores FAQ, hvor du kan finde information om løn, vilkår, ferie og meget mere.

Har du spørgsmål om at være vikar? 

 Du kan læse mere om vikararbejdet i vores FAQ. Her kan du finde information om løn, vilkår, sygdom, ferie og meget mere.