Respirationscentre

Et vikarbureau der sikrer et stærkt hold

Respirationscenteret bestiller den respiratoriske overvågning ved Carelink. Borgeren vil få tilknyttet et hjælperhold bestående af 6-8 sundhedsfaglige og/eller uddannede ufaglærte handicaphjælpere i de antal timer i døgnet, der er ordineret.

Hjælperne bliver introduceret til borgeren, og der bliver tilrettelagt et individuelt introduktionsforløb med vagter, oplæring og undervisning.

Respirationscenteret udarbejder instrukser og vejledninger til hjælperholdet, som skal varetage borgerens respiratoriske pleje, behandling og overvågning i hjemmet.

Som udgangspunkt er hjælperholdets primære opgave at varetage borgerens respiratoriske behandling. Carelink sikrer, at borgerens hjælperhold har de rette kompetencer, som kræves til opgaven.

I vores database råder vi over følgende faggrupper:

 

Har du brug for en medarbejder?

Alle vores respiratoriske hjælpere har været igennem et ansættelsesforløb, hvor deres kompetencer er blevet grundigt vurderet og verificeret i forhold til deres CV. På den måde kan vi sikre et godt match mellem dem og borgeren.

 

Respirationscenter Vest

Respirationscenter Vest er en del af Aarhus Universitetshospital under Region Midtjylland. Her undersøger, behandler og vejleder man patienter med sjældne og kroniske vejrtrækningsproblemer og relaterede søvnforstyrrelse. Borgerne kommer fra hele Vestdanmark.

 

Respirationscenter Syd

Respirationscenter Syd undersøger og behandler børn over 15 år og voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap eller komplekse søvnforstyrrelser. RCS modtager borgere fra Region Syddanmark.

 

Vi tilbyder

  • Alle ansættes ved personlig samtale
  • Vi kender vores medarbejdere
  • Vi indhenter referencer
  • Alle har en ren straffeattest
  • Der arbejdes efter arbejdsmiljø- og hviletidsbestemmelserne
  • Tavshedspligten overholdes
  • Der er overenskomster med relevante fagforbund

 

Når du kontakter Carelink, betjenes du altid af veluddannede, sundhedsfaglige personalekonsulenter, som er specialister i at hjælpe dig med at få den optimale personaleløsning hver gang.

Har du spørgsmål?

Anne-Mette Meldgaard 

Afdelingskoordinator hos Carelink

+45 44 22 42 43
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Skal du bruge bruge

en vikar fra CareLink?

Skal du bruge en vikar fra CareLink?