Bring dine menneskelige og faglige kompetencer i spil hos Carelink

SOSU-hjælper

Vikar som SOSU-hjælper hos Carelink- spændende og udfordrende

Som SOSU-hjælpervikar hos Carelink kan du forvente et job, der er fyldt med spændende udfordringer og nye oplevelser. Du får som vikar et job med mere frihed og en rigtig god løn, som naturligvis er ifølge gældende overenskomst med FOA

 

SOSU-hjælper – en uvurderlig hjælp

Du er som SOSU-hjælper vikar ikke bare en uvurderlig hjælp for vores borgere og patienter. Du er også en uundværlig hjælp for vores kunder, når der er brug for ekstra, varme hænder til at få hverdagen og vagtplanerne til at gå op. Det kan for eksempel være i tilfælde af sygdom, ferie eller travlhed i personalegruppen.

Du er uddannet til at varetage professionel pleje, omsorg og praktisk hjælp. Din vigtigste opgave som vikar hos Carelink er at skabe tryghed hos borgeren eller patienten ved at udvise ro, overskud, omsorg og respekt. På den måde kan du være et afgørende skub i retning af at skabe et godt hverdagsliv og en forbedret livskvalitet for den enkelte. Vi forventer, at du med det samme får etableret en god, ligeværdig og respektfuld relation til den enkelte borger eller patient – også selvom du, som vikar, måske ikke kommer ud til den samme borger dagen efter.

 

Du vil som social- og sundhedshjælpervikar typisk arbejde:

 

SOSU-hjælper eller hjemmehjælper, I er lige velkomne hos Carelink

Du kan også arbejde som vikar hos Carelink, hvis du er uddannet hjemmehjælper, som er den gamle uddannelse før social- og sundhedshjælperuddannelsen. Din løn og dine ansættelsesvilkår som hjemmehjælper er de samme som for en social- og sundhedshjælper.

 

Vi værdsætter engagement og faglig stolthed

Vi ved godt, at det kræver sit at arbejde som SOSU-hjælpervikar. Det kræver både høj faglighed, stolthed til faget og stort engagement i hvert eneste besøg hos dem, der er afhængige af din hjælp. Og hos Carelink har vi den største respekt for den indsats, vores SOSU-hjælpervikarer lægger i omsorgen og den respektfulde pleje hos vores borgere og patienter.

Ved ansættelsen gennemgår vi dine kompetencer, så vi sammen kan finde ud af, hvor du passer bedst ind – og for at skabe mest værdi for dig selv, for Carelink og for dem, der har brug for plejen og omsorgen. Så kan vi også bedst muligt supportere dig i dit daglige arbejde og identificere, om nogle af dine kvalifikationer skal opdateres. Og vi kan sikre, at dit engagement er i top, og at du på bedst mulig måde kan varetage de opgaver, du bliver stilet overfor i din hverdag. Det er trygt for dig og det er trygt for vores borgere og patienter. Og du kan trygt regne med, at Carelink bakker dit engagement op.

Din løn som SOSU-hjælper

Din løn afhænger af, hvor meget erfaring du har. Du har mulighed for at få erfaringstillæg oveni din løn, men det kræver, at du har seks års dokumenteret erfaring fra den dag, du blev uddannet, og at du har arbejdet min. ét år inden for de sidste tre år.

Løn

Du skal være opmærksom på at der skal tillægges 1,53 kr. i ajourføringstillæg.

FOA Gruppen

Overenskomst pr.1. marts 2020

Social- og sundhedshjælpere HjemmehjælpereTimeløn uden erfaringTimeløn med erfaring
Dagvagt - hverdag (07.00-15.00)188,88196
Hverdag - aften/nat (15.00-07.00)230,44239,12
Weekend – dag (07.00-15.00)283,32294
Weekend - aften/nat (15.00-07.00)324,88337,12
Helligdag (07.00-15.00)377,76392
Helligdag - aften/nat (15.00-07.00)419,32435,12

Pensionsbidrag udgør 7,8%

Vikarens andel udgør 2,6%

CareLink´s andel udgør 5,2%

Se overenskomst her

Se vores ledige stillinger

Har du spørgsmål?

Maria Tanggaard 

Rekrutterings medarbejder 

+45 44 22 42 41
[email protected]

Eller lad os ringe dig op

Derfor skal du blive vikar hos Carelink!

Der er mange gode grunde til at blive vikar hos os.

 

  • Du kan selv bestemme din arbejdstid
  • Du får en attraktiv løn
  • Du får personlig og faglig sparring
  • Du har mulighed for at udfolde og udvikle dine faglige kompetencer

Find svar på dine spørgsmål

Spørgsmålene til dét at være vikar kan være mange. Vi har derfor samlet svar på en masse af de spørgsmål, som vi får flest af.

Hvordan bliver jeg vikar?

Du skal sende os en ansøgning via vores hjemmeside:
Herefter skal du gennemgå 3 trin.

  1. Book en tid til en samtale
  2. Indsend ansøgning
  3. Gennemgå vores introduktions e-learningskursus
Har I krav om hvor mange vagter jeg skal tage?

Nej du bestemmer selv hvor mange vagter du ønsker at tage for CareLink, som vikar får du en online kalender, her sætter du dine ønsker ind hvornår du kan arbejde og sætter ”ønsker ikke vagt” på de dage hvor du ikke kan arbejde. Om du kun kan tage en enkelt vagt om måneden, eller du vil tilbydes vagter hver dag er helt op til dig. Vi følger selvfølgelig.

Hvor kan jeg se min lønsats som vikar?

Du kan finde din lønsats ved at klikke på din faggruppe under vikar fanen