Bliv vikar i Danmarks bedste omsorgsvirksomhed

Ansøg nu

Klar, parat vikar – det tager kun 10 minutter

Vi har gjort det nemt for dig at blive en del af Carelink. Er du klar til at få mere frihed i din ansættelse, mere løn og flere udfordringer? Og har du den faglige stolthed, det kræver at udvise omsorg og respektfuld pleje til vores borgere og patienter? Så er du godt på vej.

Start med at udfylde din uddannelse og din erfaring i ansøgningsformularen her 

Du vil straks herefter komme videre til bookning af en samtaletid og vil herefter modtage en e-mail med guide til at gennemføre de resterende nemme trin i ansættelsesforløbet.

Sådan ansøger du – hurtigt og nemt

Vi har lavet vores ansættelsesforløb i tre trin. Det er vigtigt, at du gennemgår alle tre trin beskrevet nedenfor. Når du har bestilt tid til samtale, og vi har modtaget din ansøgning og alle relevante dokumenter, ringer vi dig op på det tidspunkt, du selv har valgt.

 

\

TRIN 1- Book tid til en samtale

Den personlige dialog er vigtig for os. Derfor afholder vi som noget af det første et telefoninterview med dig. Her vil vi sammen gennemgå dine kompetencer og tale om dine erfaringer og de bedst egnede arbejdsopgaver til dig. Du får samtidig mulighed for at fortælle os de særlige ønsker til arbejdstider og arbejdsopgaver, du måtte have.

\

TRIN 2 - Fortæl os om dine kvalifikationer

Jo mere vi ved om dig og kender dine kvalifikationer, jo bedre kan vi matche dig med det rette vikarjob hos Carelink. Du kan her indtaste, om du er uddannet inden for et specifikt fagområde samt hvilken og hvor meget erfaring, du har. Du kan også uploade dine relevante dokumenter. 

\

TRIN 3 - Kom på introduktionskursus hos os

For at klæde dig bedst muligt på til dine vikaropgaver hos Carelink, giver vi dig et kort introduktionskursus. Kurset er et onlinekursus, så du kan tage kurset hvor og hvornår, det passer dig. Du skal blot have gennemført kurset inden den personlige samtale. Introduktionskurset vil give dig et godt indblik i de arbejdsopgaver, der venter dig hos Carelink.

 

 

TILLYKKE! Du er nu vikar hos Carelink

Når du er kommet hertil, er du en del af Carelink – Danmarks hurtigst voksende vikarbureau inden for sundhedssektoren. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig, og vi ser frem til at tilbyde dig spændende vikaropgaver. Du kan se alle ledige vikarstillinger her.

Velkommen hos Carelink.

Har du spørgsmål?

Maria Tanggaard 

Rekrutterings medarbejder 

+45 44 22 42 41
[email protected]